Закритий бета-тест для власників замовлення Fallout 76 на Xbox One вже почався, а пригоди PC-геймерів почнуться 30 жовтня. Щоб геймери не здивувалися лагів і багам, компанія опублікувала системні вимоги для комфортної гри.

Для запуску гри на мінімальних налаштуваннях комп'ютера знадобиться процесор Core i7 4790 3.6 ГГц або Ryzen 3 1300X на 3.5 ГГц. Цілком собі середні характеристики, так що купувати нову відеокарту заради гри не доведеться. Відеокарту краще ставити не гірше, ніж GTX 780 на 3 ГБ або AMD Radeon R9 285 на 2 ГБ, а оперативної пам'яті повинен бути не менше 8 ГБ. На диску Fallout 76 займе 60 ГБ. Цілком собі середні вимоги, так що більшість користувачів зможуть пограти разом з друзями без будь-яких проблем.

Нагадаємо, що власники замовлення для Xbox One вже отримали доступ до закритого бета-тестування Fallout 76. Власники PS4 і PC зможуть пограти тільки 30 жовтня. Однак, бета-версія призначена тільки для виявлення помилок, які розробники хочуть виправити до офіційного виходу проекту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.