Судячи з усього, Cruise Automation, підрозділ General Motors, що займається розробкою безпілотних автомобілів, адже безпілотники все ще є небезпечними як для пішоходів, так і для інших учасників дорожнього руху. Ще на початку цього року повідомлялося, що машини General Motors вимагають втручання страхують водіїв приблизно один раз на 2000 км, програючи по цьому показнику тільки лідеру ринку – Waymo. Останні не справляються з ситуацією приблизно один раз на 9000 км

Однак, безпілотники General Motors далеко не завжди бачать перешкоду. Як повідомляється, система автопілота часто не може вирішити, що потрібно робити (зупинятися або проїжджати), коли проїжджає біля ряду припаркованих автомобілів. Розпізнавання пішоходів і велосипедів на низькому рівні, що може завдати купу серйозних наслідків. Сподіваємося, що компанія робить авто більш безпечними для всіх, і закінчить свої плани навчання безпілотників до кінця 2019 року, як і планувалося.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.