Відомий блогер Зак Нільсон, який на своєму YouTube-каналі перевіряє гаджети на міцність, протестував недавно анонсований смартфон Razer Phone 2.

Першим тестом для новинки стала перевірка дисплея на стійкість до подряпин. Скло Gorilla Glass 5 продемонструвало хорошу стійкість. Звичайно, міцних ударів не витримує, але подряпини ключами і монетами не впливають на зовнішній вигляд смартфона. Канцелярський ніж не залишив помітних подряпин на екрані, скляної задній кришці і об'єктивах камер, але без проблем пошкодив покриття декоративних решіток динаміків і LED-спалаху. Звичайно ж, на продуктивність смартфона це ніяк не вплинуло, так що переживати за грат не варто, адже вони практично непомітні.

Кнопки гучності при контакті з лезом легко вкрилися глибокими подряпинами. Так, тут китайці вирішили заощадити під час виробництва. Вбудований в кнопку включення сканер відбитків пальців також отримав серйозні дефекти, однак на його працездатності це ніяк не вплинуло, що не може не радувати. Традиційний десятисекундний нагрівання дисплея запальничкою привів до утворення чорної плями на екрані, але вже через кілька секунд картинка повернулася у вихідне стан. Смартфон здатний витримувати сильні навантаження та екстремальні температурні навантаження.

Спроба зігнути гаджет успіхом не увінчалася – корпус зберіг цілісність конструкції. Блогер назвав Razer Phone 2 одним з найміцніших смартфонів, які йому доводилося тестувати в цьому році.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.