Doogee X55 – це недорогий “розумний” телефон, фішка якого – сканер відбитків пальців, розташований на правій бічній грані. Незважаючи на свою ціну, телефон володіє практично всіма сучасними функціями.

Дисплей смартфона досить непоганий - діагональ — 5.5 дюйма, IPS, 640х1280 точок; Так, картинка не як у iPhone, але якості більш ніж достатньо для щоденного використання.
Камери: основна – подвійна — 8Мп+8Мп, яка допоможе робити фото більш якісними, створюючи розмиття на задньому фоні, і роблячи акцент на об'єкті спереду.

Обладнання: 4-ядерний MediaTek MT6580M; Mali-400 MP2; 1 ГБ оперативної пам'яті.Внутрішня пам'ять: 16 ГБ + microSD, і пам'ять можна розширити завдяки зовнішнього накопичувача.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Смартфон має досить ємним акумулятором в 2 800 мАч, і для такого скромного телефону вистачить, щоб стабільно користуватися на весь день без підзарядки. Сканер відбитків пальців знаходиться на бічній панелі, позбавляючи задню панель від некрасивого сканера.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.