Користувачам популярного сервісу миттєвої відправки повідомлень WhatsApp найближчим часом буде доступна можливість використання стікерів. Про це повідомили представники корпорації у своєму офіційному блозі.

Можливість відправки стікерів WhatsApp стане доступна користувачам сервісу в одному з оновлень, реліз якого відбудеться в найближчі тижні. Варто зазначити, що ця функція користується популярністю у всьому світі, так як конкурентні месенджери вже давно подарували користувачам цю функцію.

Перші стікери були створені самими дизайнерами месенджера, додатково можна буде завантажити і встановити набори і від сторонніх художників, які будуть представлені пізніше. В майбутньому можливість створювати зображення отримають дизайнери і розробники зі всього світу. Цілком можливо, що свої стікери зможе додати кожен бажаючий, як у Telegram.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що, крім стікерів, в одному з оновлень WhatsApp можуть з'явитися й інші, не менш цікаві функції. Темний режим дозволить зняти напругу очей в темний час доби.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.