Компанія Google значно спростила своїм користувачам видалення історії пошуку.

"Якщо раніше користувачі мережі могли знайти історію пошуку на сторінці Google Account, то зараз компанія спростила процес видалення історії пошуку", - говориться в повідомленні.
Як наголошується, відтепер користувачі зможуть переглядати та видаляти недавню історію пошуку в самому пошуку Google, що дозволить заощадити час мільйонам користувачів.

Елементи управління конфіденційності Google більше не будуть приховані в налаштуваннях, а сама компанія обіцяє забезпечити більш швидкий доступ до інших елементів управління. Таким чином компанія хоче спростити навігацію в сервісах Google, в тому числі і в популярному браузері Chrome.

У цілому останні зміни Google спрямовані на те, щоб користувачі стали більш обізнані про контроль, який вони мають над аккаунтом. У зв'язку з величезною кількістю скандалів з приводу стеженням і зборів інформації про користувачів без їхнього відомства, компанії прагнуть показати, що їх сервіси гарантують конфіденційність для кожного.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наголошується, що компанія Google вводить ці зміни в пошуку вже 25 жовтня для настільної і мобільної версії. Однак оновлення для iOS і Android очікуються в найближчі тижні.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.