В Україні з початку 2018-го року ввезли понад півмільйона вживаних автомобілів з Європи. У пошуках дешевого автомобіля українцям часом вдається купити не лише старі автівки, але й моделі, які зовсім нікому не потрібні.

Про те, які моделі автомобілів варто краще не купувати на вторинному ринку - далі у огляді.

Daewoo Nexia

Нексія активно виготовлялася з 1996 по 2016 рік, і за цей час вона змінила два покоління.

По суті, Nexia - це просто модернізований Opel Kadett, недорога автівка зразка 1984 года, а тому значить, говорити про хорошу зручність, безпеку та маневренність не доводиться. Не додає переваг машині і те , що її збірка була налагоджена в Узбекистані. Двигуни, які також перекочували з «Кадета», досить слабкі і споживають багато палива. Загалом, покупку уживаної Daewoo Nexia можна сміливо назвати найбільш найвдалішим та невигідним рішенням.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Chery Amulet

Багато в чому китайські машини зобов'язані своєю репутацією саме для моделі. Побудований на базі Seat Toledo початку 90-х, Amulet був просто в катастрофічному стані: зовсім не міцний кузов, який просто розвалився під час проходження краш-тесту, критично низький рівень корозійної стійкості та відсутність будь-якої надійності вузлів і агрегатів. Тому краще утриматись від покупки цієї моделі авто.

Mazda RX-8

З Mazda RX-8 не так жахливо як з попередніми автомобілями. Швидше навпаки, купе від японської марки - приклад чудового та якісного спортивного автомобіля. RX-8 прекрасно маневрує та керується, добре виглядає і має високий рівень безпеки та комфорту. Винятком є ​​двигун автомобіля, який є слабким та досить швидко зношується.

Citroën C5

Ще один приклад того як одне спірне технічне рішення може зіпсувати автомобіль. Розробляючи цю модель авто, французи постаралися зробити модель максимально комфортною, тихою та безпечною. Проте великим мінусом цієї моделі є підвіска, що відзначається не дуже високою надійністю та й її обслуговування не з дешевих. Вся лінійка моторів також не надто надійна.

Renault Megane

Будучи новим, Renault Megane непогано показав себе. Машині вдалося набрати 5 зірок за краш-тест за методикою Euro NCAP, експерти відзначали м'яку підвіску та оригінальний зовнішній вигляд. Проте протягом певного часу з'явилися проблеми Megane з надійністю. Багаторазові збої в роботі електроніки та часті проблеми з бензиновими моторами, а також дуже слабка і ненадійна підвіска роблять Megane дуже невигідною покупкою на вторинному ринку.

Нагадаємо, раніше у Гройсмана вигадали, як іще "подоїти" українців, це вже не смішно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що в Україні викрадачі масово переходять на євробляхи: як вберегти своє авто.

Також "Знай.uа" писав, про те, що шкереберть на Volkswagen Golf: умілець побудував автомобіль-перевертень.