Видання GSMArena на базі власної аналітичної системи постійно стежить за тим, які мобільні пристрою у світі користуються найбільшою популярністю. На диво, всього за жовтень смартфон Xiaomi Mi Mix 3 очолив топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів.

Посісти першу сходинку у топ-10 смартфона Xiaomi Mi Mix 3 вдалося за рахунок висувний фронтальної камери, передового технічного оснащення і однією з кращих в світі камер. Так, це один з перших смартфонів, який отримав технологію слайдера, завдяки чому дисплей займає практично повністю всю лицьову панель девайса. На другий вже Huawei 20P.

Трійку лідерів замикає Samsung Galaxy A7 (2018), тобто телефон з потроєною основною камерою. Цей апарат коштує порівняно небагато, чим і обумовлена його висока популярність. На четвертому місці розташувався Xiaomi Redmi Note 6 Pro, тоді як п'ятірку вдалося замкнути Xiaomi Black Shark 2 (Helo). На подив усьому світові, флагман від Xiaomi розкупили за лічені хвилини, так що всі інші фанати очікують нових поставок в інтернет-магазини для покупки. Смартфон може цілком спокійно змагатися з ігровими новинками, які поступово набирають популярності як на ринку Азії, так і в усьому світі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.