Мобільна платформа Windows Phone вже кілька років як офіційно не розвивається і не має майбутнього. Більшість аналітиків вже давно поховали цей проект компанії. Як виявилося, даремно. Відповідне розпорядження припинити розробку отримали не всі підрозділу Microsoft – її відділ Microsoft Research днями представила новий аксесуар для Lumia 640, який зник з ринку кілька років тому.

Ще в 2016 році в Microsoft Research розповіли про плани підключити другий екран до смартфону. У той час ідея здавалася божевільною і божевільною. У жовтні 2018 року співробітники відділу випустили прототип цієї ідеї під назвою “Дисплей-обкладинка”. Це екран на основі електронного паперу e-Ink, який можна використовувати для відображення додаткової інформації. Проте, творці девайса трохи запізнилися, і другим екраном вже нікого не здивуєш, враховуючи, що технологія перебралася з 2016 року.

Новинку показали на конференції перспективних комп'ютерних пристроїв UbiComp 2018, яка пройшла в Сінгапурі. Додатковий дисплей приєднали до Lumia 640 в якості чохла. Варто відзначити, що дані на другий чорно-білий дисплей передаються через бездротову мережу. Цікаво, кому такий девайс потрібен зараз? Враховуючи, що сам смартфон не користувався величезною популярністю, сам девайс розкуплять ще менше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.