Сучасне життя важко уявити без музики і всяких, що поліпшують життя, гаджетів. Однак у світі існує безліч різних навушників, і всі вони призначені для різних цілей. Серед найпоширеніших видів навушників варто відзначити: відкритого типу, накладні (закритого типу), вставні (відкритого типу) та вставні навушники закритого типу (вакуумні навушники або "затички").

Найшкідливіші з них – навушники навушники. Вакуумними вони називаються просто тому, що щільно засовують у вухо, блокуючи потрапляння зовнішніх звуків у вухо. Тим самим меломан чує тільки звуки, що йдуть з вакуумних навушників. Затички повністю блокують слуховий прохід, з-за цього коливання не мають виходу назовні і із збільшеною силою тиснуть на барабанну перетинку, з-за цього волоскові клітини-рецептори можуть бути пошкоджені.

Пошкодження клітини може призвести до сенсоневральної приглухуватості, яка дуже важко піддається лікуванню. До того ж, часткову втрату слуху ніхто не відміняв, якщо протягом тривалого часу дуже голосно слухати музику.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Важливо розуміти, що навушники неминуче ведуть до зниження слуху і, чим голосніше буде звучати музика в навушниках, тим відчутніше буде втрата слуху. Частота їх використання теж важлива, по можливості, її краще скоротити.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.