У мережі з'явилося перше відео смартфона Nubia X з двома екранами на обох сторонах корпусу. Девайс виглядає футуристично не тільки з-за двох екранів, але і форми корпусу, який виконаний у формі моноблока.

Новинка, як повідомляється, оснащена тільки основною камерою з двома модулями: 24 + 16 МП. Так, цілком непогані об'єктиви, так що переживати про якість фото не доведеться. Вторинний екран використовується в якості видошукача, дозволяючи фотографувати себе. Така собі незвичайна селфи-камера. Він отримав діагональ 5,1 дюйма при дозволі 1520 х 720 пікселів. Основний екран має діагональ 6,26 дюйма з дозволом 2280 х 1080 пікселів. Обидва базуються на OLED-матрицях. Однак, різниця в дисплеях з'явилася з-за розміщення камер та інших датчиків.

Всередині встановлена однокристальна система Qualcomm Snapdragon 845 і 8 ГБ оперативної пам'яті. Так, топову начинку на сьогоднішній день отримав і цей смартфон. Об'єм пам'яті становить 64/128 ГБ, ємність штатного акумулятора дорівнює 3800 мА·ч. В якості ОС використовується Android 8.1 Oreo. Анонс смартфона відбудеться 31 жовтня, і багато фанати вже готові попередньо замовити девайс ще до його презентації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про терміни початку продажів і ціни поки нічого не повідомляється.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.