У мережі з'явилося зображення майбутнього iPad Pro 2018, який покажуть світу буквально на днях. Також стали відомі ключові подробиці нового планшета від яблучної корпорації.

Зображення підтверджує, що гаджет містить кнопки Home, однак має ідентифікатор особи. Таким чином компанія відмовилася від TouchID, і перейшла на більш просунуту систему захисту. Також пристрій не має вирізу, товстих рамок і закруглених кутів. Досить незвичайний дизайн для компанії, яка протягом багатьох років не змінювала своїх традицій. Передбачається, що планшет в результаті може лише дещо відрізнятися від того, який уявлень на схематичному зображенні. Однак, враховуючи імпульсивні рішення Apple, компанія може здивувати весь світ дечим цікавим, про що немає практично ніякої інформації в мережі.

Кнопка включення і виключення (як і раніше) розташована вгорі. В основу гаджета ляже новий процесор A12X. Також очікується, що порт Lightning в майбутньому iPad Pro буде замінений USB-C, і компанія дозволить заряджати свій девайс за допомогою зарядки від будь-якого пристрою на Android.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.