На форумі XDA з'явилася інформація про те, що в даний час ведеться розробка сервісу під назвою Play Pass, який буде частиною систему додатків від Google для Android Play Market. Його суть в тому, що коли користувач оформить на свій обліковий запис єдину підписку, всі платні додатки в магазині стануть для нього безкоштовними, але користуватися ними можна буде до тих пір, поки діє підписка. Таким чином гроші будуть вилучатися з користувачів щомісяця, але ось додатки стануть безкоштовними на цей період. Схожа схема в даний час використовується в музичних сервіси та онлайн-кінотеатрах, а також в ігрових приставках.

На думку співробітників американської корпорації, подібний спосіб отримання контенту допоможе скоротити кількість піратського контенту, а також підвищить популярність платного ПЗ, доступного в магазині Google Play. Тепер не доведеться платити за дорогі ігри, достатньо всього лише внести плату, і користуватися всіма функціями цілий місяць. Оформивши одну єдину підписку, платити за яку доведеться щомісяця, власник смартфона або планшета на базі Android зможе користуватися повним доступом до всього преміального контенту, доступного в плеймаркете.

В даний час невідомо, скільки буде коштувати підписка на платні додатки в Google Play, адже в даному магазині є навіть програми, які коштують сотні доларів. Побачимо, як вирішила цю проблему корпорація добра, і наскільки новинка стане популярною серед Android-юзерів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.