Здавалося б, флагмани Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro вже представлені , і в 2018 році китайська компанія нічого цікавого показати не може. Проте, користувачі в очікуванні нового смартфона Honor Magic 2, в розробку якого китайська компанія вклала багато сил і грошей. Смартфон отримав унікальний дисплей. Однак, інсайдери повідомляють, що крім смартфона компанія представити ще одну цікаву новинку – бездротові навушники, здатні конкурувати з Apple AirPods.

Новинка отримає назву Honor FlyPods і по дизайну конструкції дійсно буде схожа на бездротові навушники AirPods. Судячи з фото, які виявили в китайській соцмережі, навушники дійсно нагадують силуети

Очікується, що особливості FlyPods будуть такі ж, як у AirPods. Навіть футляр буде дуже нагадувати кейс для навушників від яблучної корпорації. Будемо сподіватися, що навушники з'являться на прилавках за приємною ціною, завдяки чому вони будуть вважатися прямим конкурентів AirPods. Проте, аналітики повідомили, що в 2019 році Apple випустить нову версію AirPods 2.

Нагадаємо, що мільйони фанатів досі чекають виходу третьої частини Half-life. З моменту випуску останньої серії минуло 14 років, і більшість ентузіастів почали створювати свою версію продовження, щоб поділитися нею з іншими гравцями, які не втрачають надій.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі опублікували відео зі смартфоном Nubia X. Варто отмеитть, що девайс отримав цілих два дисплея, а сам корпус виконаний у формі моноблока. Два екрани допоможуть збільшити функціонал смартфона, який, до речі, отримав топові характеристики на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що пакет програм від Microsoft випадково відкрив лазівку для хакерів. Тепер кожен власник ПК на операційці Windows може попрощатися зі своїми даними, так як компанія поки не може вирішити цю вразливість. Варто бути більш обережним при скачуванні файлів з інтернету та отриманих листів.