У вівторок, 30 жовтня, американська компанія Apple проводить тричі незвичайний захід.

Варто відзначити, що подібні події вкрай рідко проводять у жовтні: на них зазвичай показують оновлення лінійки планшетів, які в останні роки відбуваються нечасто.

По-друге, найбільш очікувана презентація пройде не в традиційних кампусах Apple або виставкових залах у Каліфорнії, а в Бруклінській академії музики в Нью-Йорку, США.

Втретє, журналістів запросили на захід, вперше надіславши спеціальні запрошення з унікальним індивідуальним дизайном.

Уточнимо, що презентація розпочалася о 16:00 за київським часом. Серед очікуваних новинок варто відзначити iPad Pro, iMac, MacBook та інші цікаві аксесуари.

Дивіться презентацію Apple онлайн прямо зараз:

До речі, головним недоліком нового iPhone XR, на думку власників бюджетного смартфона, є дійсно товсті рамки по периметру дисплея. Саме вони роблять смартфон майже таким же широким, як iPhone XS Max, незважаючи на значно меншу діагональ. До того ж, якість дисплею не настільки гарна, як у старшого брата, та через це смартфон втрачає свій зовнішній вигляд на тлі покращених версій.

Нагадаємо, що глава Apple вважає, що персональні дані користувачів використовують заради збільшення прибутку. Генеральний директор Apple Тім Кук закликав уряд США прийняти комплексний закон про захист персональних даних, аналогічний GDPR, як у травні цього року зробив Євросоюз.

Як повідомляв портал Знай.uа, Apple оновила керівництво користувача для iOS 12.1, що зараз проходить відкрите тестування. Інструкція підтвердила реліз разом з оновленням кількох очікуваних функцій.

Також портал Знай.uа писав, що всі чекають на новий Айпад ще з весни, і в цей раз Apple точно повинна його показати. Судячи з витоків, розмір екрану iPad 2018 залишиться колишнім: 12,9 дюйма і 10,5 дюймів.