Кількість користувачів соціальної мережі Facebook перевищило 2,27 мільярда людей. Про це повідомляється в корпоративній звітності за третій квартал компанії, якій належить однойменна соціальна мережа. Інформація трохи шокувала користувачів мережі, оскільки за останній рік Facebook звинуватили у найбільших в історії витоках особистих даних користувачів.

Після цього користувачі втратили довіру компанії, і деякі навіть видалили свої акаунти в найбільшої соцмережі. За підрахунками компанії, даний показник збільшився на 10% порівняно з третім кварталом 2017 року. Facebook аналізував дані користувачів, які заходить в соцмережу не рідше одного разу на місяць.

Крім того, дані компанії свідчать про те, що у вересні не менш 1,49 млрд людей хоча б один раз в день користувалися Facebook. Схоже, користувачі мережі забули, що їх дані злили рекламникам стороннім особам.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також наголошується, що хоча б раз на місяць сервіси Facebook використовують понад 2,6 мільярда осіб по всьому світу. У цей список входять також соцмережа Instagram, програми для миттєвого обміну повідомленнями і WhatsApp Messenger. Щодня це роблять, за даними Facebook, більше 2 млрд користувачів.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.