Ось уже більше трьох років компанія Microsoft буквально насильно змушує користувачів використовувати операційну систему Windows 10, встановлюючи її замість більш ранніх ОС.

Вся ця ситуація призвела до того, що в даний час на базі даного програмного забезпечення працює 1,5 млрд пристроїв, про це повідомили представники американської корпорації ввечері 29 жовтня. Однак, навіть такі гучні показники не допоможуть десятої вінді стати на ноги.

Справа в тому, що насправді в даний час на базі Windows 10 працює лише 700 млн комп'ютерної комп'ютерів і планшетів, тоді як інші гаджети це різні сервера та ігрові приставки (Xbox One), які Microsoft для великих цифр включає в загальну статистику. Як виявилося, після травневого оновлення 2018 року кількість нових користувачів не збільшилася. Це говорить про те, що операційка вже нікому не потрібна, і ніхто не хоче оновлюватися до більш актуальної версії, так як вона може принести навіть більше проблем, ніж виправлень.

До цього моменту Windows 10 набирала по 100 млн нових користувачів кожні півроку, проте у 2018 році щось пішло не так. Подивимося, як Microsoft буде вирішувати цю проблему, адже виручка з Windows 10 на сьогоднішній день мінімальна.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.