30 жовтня 2018 року компанія Apple початку поширення оновлення операційної системи WatchOS 5.1 для розумних годинників Apple Watch практично всіх поколінь.

WatchOS 5.1 додає більше 70 нових emoji, підтримку групових чатів в Group FaceTime, а також активує датчик ЕКГ в Apple Watch Series 4 на території США. Нагадаємо, за бажання протестувати цю можливість достатньо лише змінити регіон у налаштуваннях годинника і смартфона, після чого можливість зняття електрокардіограми буде працювати в будь-якій точці світу. Але на цьому всі проблеми з використанням девайса не закінчуються.

Однак, як це іноді буває після виходу нових прошивок, деякі користувачі почали повідомляти про те, що їх годинник виходить з ладу після установки оновлення. Користувачі мережі почали розміщувати повідомлення про помилки на спеціальних форумах і великих соцмережах. Годинники просто зависають і відображають логотип Apple. Поки що користувачі не змогли знайти рішення проблеми. Будемо сподіватися, що компанія швидко виправить цю проблему, яка воскресить вже постраждалі годинники.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.