Lenovo Z5 Pro-це новий флагман знаменитого китайського виробника, який повинен бути відповіддю на Xiaomi Mi Mix 3. Само собою, щоб скласти конкуренцію, смартфон отримав технологію слайдера, який впихнули фронтальну камеру і інші датчики, щоб дисплей смартфона займав практично всю лицьову панель девайса. Крім того, ходять чутки, що Lenovo Z5 Pro отримає сканер відбитків пальців на екрані, якого Xiaomi Mi Mix 3 не має. А ось специфікація трохи підкачала. Однак, за середні характеристики будуть просити адекватну ціну.

Lenovo Z5 Pro буде представлений на початку листопада. Між тим, в мережі з'явилися фотографії цього телефону, на яких ми можемо побачити, що у нього такий же розсувний корпус, який ми бачили у Xiaomi Mi Mix 3. Смартфон вигідно відрізняється від конкурентів наявністю сканера відбитків пальців на екрані. Але сканер не допоможе виконувати команди швидше. Чутки припускають, що він має процесор Qualcomm Snapdragon 630, хоча, скоріше, це буде якийсь SoC краще. Смартфон отримає 6 або 8 гб оперативки, в залежності від модифікації.

Lenovo Z5 Pro також отримає подвійну камеру з датчиками 24 і 16 Мп. Точної така ж камера і у головного конкурента від Xiaomi.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.