Судові розгляди між Apple і Qualcomm тривають вже не перший рік. Справа дійшла до того, що головним постачальником модулів зв'язку для iPhone стала компанія Intel.

за Причиною цих подій виявилися скарги Apple на те, що Qualcomm зловживає своєю провідною позицією на ринку і навмисно завищує ціни на свої ліцензії. Тепер же Apple виплачує штраф за достроковий розрив контракту про співпрацю, проте сума “боргу” з кожним днем зростає.

Аналітики повідомили, що яблучна корпорація повинна виробника чіпсетів близько 7 мільярдів доларів. Судові розгляди між компаніями можуть тривати ще кілька років, тому до винесення остаточного судового вердикту розмір заборгованості може досягнути немислимих розмірів.

Представники Apple впевнено стоять на своєму і не збираються виплачувати необхідні гроші. Дізнаємося, чим це закінчилося нескоро, так як компанії будуть всіляко затягувати цю справу, враховуючи величезний досвід яблучної корпорації в судових розглядах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У відповідь представники Qualcomm заявляють, що компанія з Купертино просто домагається заниження цін на модулі зв'язку. До того ж, Apple, відразу ж знайшла заміну виробника чіпів Intel, який почав постачати нові компоненти для смартфонів iPhone X і більше нових моделей.

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.