Компанія LG однією з перших серед виробників смартфонів показала себе прихильником великих дисплеїв, в яких, за прикладом конкурентів, стали додавати характерний виріз на екрані.

Патент, заявку на який LG подала ще в 2016 році, вистав був тиждень тому. Він показав три дуже схожих смартфони з дисплеями різної величини, з рівномірними нижніми і верхніми межами. Проте, всі вони оснащені дивним нововведенням. Повідомляється, що в нових виробах передбачені 4 тильні і 2 фронтальні камери зі світлодіодним спалахом. Також всі три смартфони, які будуть випущені в 2019 році, будуть оснащені дактилоскопічними датчиками на задній панелі. Тепер смартфони 2019 року будуть мати від 4 до 6 камер. І це не межа.

Експерти відзначають, що нові смартфони LG 4 тильними камерами будуть нагадувати Huawei Mate 20, але з поліпшеними камерами, яким не буде рівних на момент випуску дисплея. Уявлень патент поки далекий від реалізації, оскільки компанія тільки що оголосила про випуск V40 ThinQ. А це означає, що ще один пристрій преміум-класу, в якому сумарно 6 камер, не очікується до травня 2019 року. До того ж, крім купи камер, нові смартфони будуть підтримувати мережу 5G, що безсумнівно порадує власників смартфонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.