Через кілька днів після офіційного виходу гри Red Dead Redemption 2 її творці статистикою поділилися реалізації свого проекту. Статистика продажів просто шокує. Зокрема прибуток від продажів в перші вихідні залишила позаду не лише культову GTA V, але і деякі голлівудські блокбастери, на кшталт "Месники: Війна нескінченності". Таким чином гра встановила одразу кілька рекордів, які навряд чи хтось зможе побити найближчим часом.

І хоча Red Dead Redemption 2 не змогла повторити досягнення GTA V, яка в перші ж три дні принесла видавництву 1 мільярд доларів, вестерн все ж додав у скарбничку Take-Two нові рекорди. За аналогічний термін RDR2 зібрала 725 мільйонів, і це гарний показник на сьогоднішній день. Так, гра далеко не інді, але навіть ААА-проекти можуть провалитися. Оскільки реліз припав на п'ятницю, цієї суми виявилося достатньо, щоб стати лідером в декількох категоріях.

Найуспішніші перші вихідні серед усіх розважальних релізів (включаючи фільми і музичні альбоми).
найуспішніший розважальний реліз 2018 року.
Найбільш попередньо замовлена гра в PlayStation Network.
Найбільші продажі за перший день в PlayStation Network.
Найбільші продажі за перші три дні в PlayStation Network.

Для порівняння, картина "Месники: Війна нескінченності" в перші вихідні зібрала 641 мільйон доларів, і це були найбільші показники розважального релізу. Варто зазначити, що про вихід цього фільму говорили абсолютно всі, але навіть це не допомогло проекту втриматися на першій сходинці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що топовий смартфон ZenFone 6 від Asus вперше з'явився на живих фото. На подив усьому світові, традиційний виріз на екрані розміщено в незвичайному місці. Це може неприємно здивувати перфекціоністів, так як він розташований не симетрично по відношенню до екрану.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава Apple Тім Кук закликав боротися з рекламою і рекламодавцями. Він стверджує, що за рахунок збору даних користувачів, нехай і нешкідливих, рекламодавці отримують величезний прибуток. Саме тому Тім Кук закликав заборонити збір інформації про користувачів сторонніх компаній.

Знай.uа писав, що Microsoft почала розробку незвичайного девайса для мобільного геймінгу, який збільшить комфорт під час ігор в кілька разів. Більшість людей згодні, що дисплей смартфона не найкращий спосіб грати в мобільні ігри, і фізичні кнопки перевершують по функціоналу плоский дисплей.