Як відомо, процесори Intel зараз у великому дефіциті, в зв'язку з чим ціни на них в роздробі сильно завищені. Видання Nikkei, посилаючись на свої джерела серед постачальників комплектуючих, назвав справжню причину раптового “процесорного кризи” Intel. Як виявилося, всьому виною компанія Apple, яка купує практично всі вироблені чіпи Intel для виробництва власних смартфонів. Таким чином, користувачі можуть залишитися без компонентів від Intel, або ж придбати їх за високою ціною у зв'язку з дефіцитом.

Як відомо, Apple після того, як побила горщики з Qualcomm, повністю перевела свої смартфони iPhone на стільникові модеми Intel. Тепер же компанія повністю забезпечує яблучну корпорацію компонентами, а ось користувачам залишається тільки чекати зниження цін на ці самі чіпи. Раніше Apple повідомляла, що планує перейти на виробництво власних компонентів для майбутніх iPhone, так що навіть Intel може стати непотрібною для купертиновцев.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.