У вересні список 10 найбільш потужних Android-смартфонів за версією Antutu містив тільки телефони, оснащені Snapdragon 845. І це очевидно, адже цей чіпсет визнали самим потужним на сьогоднішній день, а конкуренти не змогли наблизитися до таких показників. Сьогодні бенчмарк оприлюднив список 10 найпотужніших смартфонів жовтня, які працюють на “зеленому роботі”.

Як видно на зображенні, перше місце займає телефон Huawei Mate 20, який в середньому набирає 311 840 балів. Так, він майже обійшов iPhone XS Max по потужності. Другу позицію займає Mate 20 Pro, який в середньому отримує 307 693 бали. Mate 20 X посідає третє місце з результатом в 303 112. Як бачимо, новий SoC Kirin 980 не перевершує по продуктивності Snapdragon 845, який зайняв практично всі позиції в топі.

Новий телефон Xiaomi Black Shark Helo з 301 757 займає четверте місце. Варто відзначити, що це чисто ігровий смартфон. За ним слідує Xiaomi Black Shark з 293 544 балами, які дозволяли йому лідирувати протягом півроку після виходу.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Meizu 16-ий отримує шосте місце, йому на п'яти наступає OnePlus 6. Asus ROG Phone, Smartisan R1 і Nubia Z18 замикають десятку найбільш продуктивних Android-смартфонів за жовтень.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.