Компанія Apple оголосила результати за четвертий фінансовий квартал 2018 року, який закінчився для неї 29 вересня. Як виявилося, компанія побила свій же рекорд прибутку.

Дохід 62,9 млрд доларів США, що на 20% більше результатів аналогічного кварталу рік тому, а чистий прибуток на акцію за квартал склала 2,91 долара, показавши річне зростання на 41%. Швидше всього, у цьому компанії допомогли нові девайси від Apple. Так, нехай і кількість проданої техніки скоротився, але ціна за девайси помітно більше, що і допомогло компенсувати падіння продажів.

Крім iPhone, впали продажі і інших пристроїв. Продажі iPad і Mac впали на 6% і 2% відповідно – з 10,33 до 9,7 млн і з 5,39 до 5,3 млн.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

У будь-якому випадку, виручка компанії виросла, і залишилося лише сподіватися, що в наступному році ми побачимо дійсно цікаві девайси, які захочеться купити. І хоча нові iPhone XS XS і Max здивували публіку небаченими раніше функціями, такий апарат може дозволити собі далеко не кожен. Та й купа непотрібних наворотів публіку вже не підкуповують.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.