Для користувачів продукції компанії Avast з'явилися неприємні новини. Так, з 1 січня 2019 року компанія завершує розробку оновлення для операційних систем Windows XP та Windows Vista.

Про це стало відомо завдяки повідомленню самої компанії. В Avast дане рішення аргументують "щорічним зниженням користувачів даних систем".

"Ці системи менш безпечні, а попит на захисні продукти для них занадто малий. У той же час неухильно зростає кількість користувачів Windows 7 і Windows 10, на захист яких ми сконцентруємо ще більше зусиль. Ми рекомендуємо шанувальникам старих систем виконати оновлення до останньої версії ОС Windows для того, щоб насолоджуватися новими функціями наших програм, а також позбутися від вразливостей, яким можуть бути піддані старі версії операційних систем", – заявили в Avast.

Варто нагадати, що розробники “Корпорації добра” почали випробування нової системи захисту користувачів, яка активується під час спроби входу в обліковий запис Google. Тепер JavaScript буде сканувати додаток перед установкою на шкідливий код, який допоможе зловмисникам отримати доступ до даних власника пристрою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Apple офіційно визнала застарілою модель iPhone 5. Відтепер виробник не ремонтуватиме та не підтримуватиме даний гаджет. Про це йдеться на офіційному сайті компанії. Тепер тільки iPhone 5S буде підтримуватися службою підтримки користувачів від яблучної корпорації. Головна відмінність 5 моделі від 5S - процесор, а також камера, яка не отримала додаткові функції.

Список застарілих пристроїв компанії Apple, які більше не отримуватимуть офіційного обслуговування, постійно поповнюється.

Нагадаємо, WhatsApp познущається над користувачами.

Як повідомляв Знай.uа пилосос iRobot Google розповість все про ваш будинок.

Знай.uа писав, Apple додала в iPhone 8 скандальну функцію.