Засновник компанії Tesla Ілон Маск днями поділився із світом результатами свого нового претензійного проекту у Лос-Анжелесі.

Ілон Маск
Ілон Маск

Винахідник особисто оглянув тунель Boring Co під Лос-Анджелесом, де запустять високошвидкісну автомобільну трасу, та поділився своїми враженнями від перебування там.

“Подолав повну довжину тунеля Boring Co під Л.А. сьогодні ввечері. Тривожно довго", - написав Маск.

Він також анонсував, що тунель збираються відкрити 10 грудня.

Ілон Маск
Ілон Маск

Варто нагадати, що Ілон Маск заснував бурову компанію The Boring Company наприкінці 2016 року. План Маска передбачає паралельне будівництво двох мереж тунелів в районі Лос-Анджелеса (Каліфорнія) і в столичному регіоні на Східному узбережжі.

Нагадаємо, засновника компанії Tesla Ілона Маска підозрюють у тому, що він надав інвесторам неправдиві дані про виробництво нової моделі автомобіля Model 3.

Ілон Маск
Ілон Маск

Федеральне бюро розсоідувань (ФБР) і прокуратура штату Сан-Франциско розпочали кримінальне розслідування за фактом того, що компанія Tesla вводила в оману інвесторів, завищуючи прогнози виробництва для свого автомобіля Model 3. Про це повідомляє AP з посиланням на The Wall Street Journal.

Наразі ФБР з'ясовує, чи знала компанія, що її плани по швидкості виробництва неможливо реалізувати. За інформацією анонімного джерела видання, агенти ФБР зв'язалися з колишніми співробітниками Tesla, щоб їх опитати.

Ілон Маск
Ілон Маск

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ілон Маск висловив своє неоднозначне ставлення до продукції компанії Apple. Про це повідомляє Business Insider.

"Не так багато продуктів дійсно роблять нас щасливішими. Довгий час це робила Apple. Я як і раніше вважаю, що компанія створює прекрасні телефони. Я завжди користувався і користуюся iPhone. Але Apple випускала продукти, які нас просто вражали. Вона як і раніше робить прекрасні продукти, але вони вже менш значущі", - заявив Маск.

Також Знай.ua писав про те, що свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.