В офіційному акаунті Xiaomi у соцмережі Weibo з'явився тизер, в якому компанія обіцяє представити нові недорогі ноутбуки Mi Notebook. До речі, новинки представлять вже завтра, 6 листопада 2018 року. Базова конфігурація портативного комп'ютера буде коштувати не більше $ 430, а це сущі копійки за повноцінний ноутбук. Погодьтеся, що більшість мощніх смартфонів коштують у рази дорожче.

Публіці обіцяють показати два ноутбуки на базі Windows 10, які будуть оснащені 13,3-дюймовим і 15,6-дюймовими екранами. Тепер кожен зможе вибрати розміри пристрою, які йому більш зручні під час експлуатації. Обидві новинки будуть засновані на базі процесора Intel Core i3. Так, процесор далеко не топовий, але цього більш ніж достатньо для серфінгу в мережі. За деякими даними, китайська корпорація Xiaomi хоче представити конкурентів недавно анонсованого MacBook Air (2018). Таким чином, користувачі зможуть отримати такий же девайс за копійки.

Процесор Core i3 від компанії Intel в нових дешевих ноутбуках Xiaomi виявиться восьмого покоління, тобто Amber Lake. Інші характеристики практично ідентичні з іншими сучасними девайсами, але от ціна приємно здивувала всіх користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.