Корпорація Google оформила заявку на патент розумного одягу. Ні, нові речі від корпорації не отримають мізки, і не зможуть жити своїм життям. Гаджет зможе сповіщати власника про різні події за допомогою вібрації. Досить незвичайна технологія, враховуючи, що Xiaomi вже представила розумну куртку, яка здатна зігріти навіть при екстремально низьких температурах.

Конструкція розумного одягу передбачає наявність вбудованих в предмети гардероба вібромотор з низьким енергоспоживанням. При отриманні SMS повідомлення або вхідному дзвінку розумна одяг зможе сповістити свого власника. Таким чином вам не потрібно кожен раз діставати свій телефон і перевіряти пошту або вхідні повідомлення. Куртка сама зможе синхронізувати з телефоном, і сповіщати про всіх вхідних смс.

Взаємодія з підключеними до нього пристроями буде здійснюватися за допомогою частин тканини з підтримкою мультитач, які реагують на дотик.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

І хоча ця ідея лише на папері, ми можемо побачити таку одяг вже через пару років.

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.