На старті продажів в смартфоні Huawei Mate 20 Pro, який стоїть під 30 тисяч гривень, вдалося виявити вкрай неприємний недолік – зелений колір в підсвічуванні. Причому якість картинки з таким дефектом робить смартфон практично марним. А враховуючи його ціну в 30 тисяч від цього подвійно неприємно. Скарг на таку проблему виявилося дуже багато, у зв'язку з чим виробникові довелося піти на цілком очікувані заходи.

Офіційні представництва компанії Huawei в декількох країнах світу, в тому числі у Фінляндії, визнали наявність такого жахливого шлюбу і висловили готовність провести обмін пошкодженого мобільного пристрою на абсолютно новий, в якому такої проблеми вже не буде. Компанія зазначила, що це дуже рідкісний випадок, і кількість бракованих телефонів мінімальне. Перевірити цю заяву неможливо, так що повіримо на слово.

Пов'язано це з тим, що за виробництво екранів для смартфона Huawei Mate 20 Pro відповідають дві компанії – китайська BOE та південнокорейська LG. Всі дисплеї від першої є ідеальними у всіх відносинах, а ось продукція останньої, як це завжди було, абсолютно жахливої якості. Дивно, адже LG створювала дисплеї для нових iPhone, які показали в жовтні 2018 року.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple більше не буде називати точні цифри продажів своїх девайсів. Якщо раніше інвестори могли бачити кількість проданих девайсів, то тепер їм доведеться покладатися тільки на слова яблучної корпорації. Приміром, навіть Samsung вже протягом кількох років не вказує цифри у своїй статистиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий аналітик і інсайдер, передбачення якого часто збуваються повідомив з приводу нових iPhone, які покажуть вже в 2019 році. Швидше за все, наступного року світ побачить цілих три нових смартфона, і один з них кардинально відрізняється дисплеєм від інших. Також сканер особи отримає велике оновлення, що допоможе захистити смартфон ще краще.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд збирається оштрафувати корпорацію Google. Повідомляється, що найбільший пошуковик не виконав вимог Роскомнадзора.