Не так давно в мережі з'явились чутки про те, що компанія Samsung активно працює над своїм останнім дизайн-концептом смартфона зі складаним дисплеєм. І хоча сама компанія ніяк не коментує цю інформацію, ретельно приховуючи всі подробиці, для багатьох користувачів така чутка став вельми обнадійливою, оскільки мова йде про досить класичний стиль смартфона від Samsung, який одночасно втілює в собі компактність і багатофункціональність.

Корейський медіа-портал The Bell опублікував заяву з посиланням на деякі дані про те, що Samsung дійсно незабаром представить свій новий смартфон зі складним дисплеєм з однією цікавою особливістю.

Варто зазначити, що проектування такого роду технологій для смартфонів насамперед ставить перед проектувальником багато технічних завдань - насамперед, йому необхідно визначитися з тим, як саме буде складатися смартфон, а потім вирішити, чи буде він складатися дисплеєм назовні чи всередину. Та для Samsung, як видно, така проблема не виникла, оскільки в компанії вирішили скористатися дизайн-концептом останніх п'яти років своєї роботи, який в сучасне століття чубків і тонких рамок виглядає дуже цікаво.

Відомо, що в новинці використовується гнучкий OLED-дисплей, розроблений інженерами Samsung.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як і недавно показаний прототип FlexPai, складаний дисплей від Samsung буде володіти додатковим захистом, але особливого роду.

По-перше, згідно з даними корейських інтернет-ЗМІ, новий смартфон буде мати два дисплеї - один основний на 7,3 дюйма, який, будучи складеним, демонструватиме користувачам другий дисплей на 4,6 дюймів, з якого можливе повноцінне керування пристроєм, навіть не розкриваючи сам дисплей, що може бути вкрай корисним.

А по-друге, смартфон матиме спеціальний зазор і особливу конструкцію складання. Зазор між двома дисплеями необхідний для того, щоб не допустити потенційно можливого удару між дисплеями і їх дзеркалами.

Це досить раціональний крок, враховуючи те, що наразі невідомо, як поведе себе кріплення з часом.

Що ж, ймовірно фахівці Samsung готуються до найсміливіших і в той же час непередбачених рішень.

Нагадаємо, компанія Samsung опублікувала відеоролик, в якому простою мовою пояснила, що саме відбувається всередині процесора смартфона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Qualcomm показала, як Samsung і Xiaomi обійдуть Apple у 2019 році

Також "Знай.ua" писав, офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 відбудеться вже в лютому наступного року