В рамках закритого бета-тестування прошивки Samsung Experience 10 на базі Android Pie користувачі флагманського телефону бренду виявили в одному з розділів, що відповідають за включення темної теми оформлення, зображення загадкового смартфона. Варто зазначити, що у своїх нових версіях компанія часто використовувала вже існуючі моделі. Однак, цього разу з'явилося зображення смартфона з повною відсутністю рамок навколо дисплея. Таким не може похвалитися жоден смартфон у світі на сьогоднішній день.

Всі користувачі і розробники впевнені в тому, що компанія Samsung показала абсолютно безрамковий Galaxy S10, бо саме так він і повинен виглядати, судячи за повідомленнями від інсайдерів. Враховуючи, що в дисплеї мобільного пристрій преміального рівня немає отвори під фронтальну камеру, про який стало відомо в жовтні, швидше за все, новинка отримає конструкцію типу "слайдер", тобто коли фронтальна камера і інші датчики висуваються з верхнього торця. Приблизно така ж конструкція у Xiaomi Mi Mix 3 і Magic Honor 2.

Смартфон Samsung Galaxy S10, крім абсолютно безрамочного екрану з мінімальними відступами з усіх чотирьох сторін, повинен отримати вбудований дисплей ультразвуковий сканер відбитків пальців від Qualcomm, потрійну основну камеру, підтримку швидкої зарядки, а також нову захист екрану Gorilla Glass 6, яка врятує дисплей від відколів і подряпин.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.