Компанія Samsung 9 листопада уявити складаний телефон W2019 з двома екранами. Однак ціна буде кусатися - близько 2 тис. доларів, а сам пристрій випустять у кількості 100 000 екземплярів, так що навіть при великому бажанні отримати новинку не так просто.

Компанія Samsung випускає смартфони-розкладачки на базі своїх звичайних флагманів серії Galaxy S вже не перший рік. У цьому році на зміну моделі W2018 повинна прийти W2019. Прем'єра новинки відбудеться 9 листопада у Все, китайському місті недалеко від Шанхая. Таким чином компанія планує стати однією з перших, хто випустив на ринок гнучкий смартфон, який може згинатися як книжка.

За попередніми даними, смартфон Samsung W2019 буде пристроїв двома 4,2-дюймовими Super AMOLED-екранами з роздільною здатністю Full HD кожен, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт/с. Немає сумнівів, що новинка отримає топові характеристики, щоб не загубитися серед інших цікавих смартфонів. Додамо, що новий преміум-смартфон від Samsung, швидше за все, втратить традиційного для пристроїв компанії аудіороз'єм. Раніше компанія повідомляла, що залишить роз'єм в майбутніх моделей для любителів послухати музику за допомогою звичайних навушників.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.