Судячи з кількості продажів та інтересу користувачів мережі, за станом на сьогоднішній день кращим у світі смартфоном, який привертає увагу більшості людей, є OnePlus 6T, анонсований буквально на днях. Серед отличительніх функцій варто відзначити вбудований в екран сканер відбитків пальців, подвійну камеру і деякі інші особливості, які роблять його одним з найбільш технологічних на ринку.

Потім, на другому місці знаходиться Samsung Galaxy A7 (2018), інтерес до якого обумовлений його доступною вартістю і наявністю потрійний основною камерою на тильній кришці. Цінник безсумнівно порадує любителів робити фото, але не переплачувати за інші не особливо потрібні функції. Трійку лідерів за популярністю в інтернеті замикає Huawei Mate 20 Pro, тоді як на четвертому місці розташувався Xiaomi Mi Mix 3, що має конструкцію типу “слайдер”, у зв'язку з чим камера захована за тильною частиною, а передня частина складається з дисплея. Потім, на п'ятому рядку опинився Xiaomi Redmi Note 6 Pro, а відразу після нього йде вкрай популярний в Україні та Європі телефон Xiaomi Pocophone F1, який отримав топові характеристики при рекордно низькою ціною.

На сьомій позиції впевнено розташувався Samsung Galaxy A9 (2018), оснащений так і зовсім основною камерою з чотирма об'єктивами. Восьму сходинку завоював Huawei Honor Magic 2, який по праву можна вважати найбільш сучасним і технологічним телефоном на ринку, оснащеним навіть сканером особи. Але і ціна відповідна. На дев'ятому місці опинився Samsung Galaxy S8, а ось десятку впевнено замкнув бюджетний Huawei Honor 8X, у якого немає практично нічого примітного, крім великого екрану і доступного цінника.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.