Хоч телефон-розкладачки бути популярні близько 10 років тому, компанія Samsung продовжує створювати смартфони такому дизайні. Таким чином корпорація намагається захопити якомога більшу частину ринку смартфонів. Немає сумнівів, що в світі залишилися справжні фанати розкладачок з 2000-х.

Як пише видання Pocket Now, нову "жабу" під назвою W2019, компанія представить 9 листопада. За останніми даними, Samsung W2019 отримає два Super AMOLED-дисплея з діагоналлю 4,2 дюйма та роздільною здатністю Full HD. Досить непогані показники, враховуючи, що це всього лише розкладачка.

Пристрій буде працювати на 8-ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц і графікою Adreno 630. Так, смартфон отримав топову начинку, яку далеко не кожен смартфон 2018 року може похвалитися.

Також новий смартфон, ймовірно, втратить традиційного аудіороз'єми.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Новинка призначена для ринків Китаю та Кореї. Там вона буде коштувати близько 2 тисяч доларів (56 тисяч гривень). Швидше за все, компанія випустить обмежену партію, так як навіть такий смартфон не по кишені більшості користувачів мобільниками.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором поплуярнейшего браузера Google Chrome.