Прагнучи розширити інтерес до нового флагманського смартфону Mate 20 Pro, Huawei представила спеціальний водонепроникний чохол з підтримкою режиму “Під водою”. Досить рідко компанії створюють спеціальні чохли, які допоможуть здійснити підводну зйомку. Однак, чохол не тільки захищає від води, але і від ударів.

Аксесуар призначається для використання смартфона Mate 20 Pro для зйомки під водою. Вартість водонепроникного кейса складає 599 китайських юанів ($85). Досить величезна ціна, але не варто і забувати, що на сьогоднішній день купівля цього смартфона обійдеться в 30 тисяч гривень, що трохи менше iPhone XS.

Згідно специфікаціям аксесуара, він є водонепроникним чохлом професійного класу, дозволяючи занурюватися на глибину до 5 метрів протягом 1 години. Однак, більшість сучасних телефонів мають захист від вологи, і навіть занурення під воду на 1 годину їм не страшні.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За запевненням виробника, кейс задовольняє всі потреби зйомки під водою. Зовнішня додаткова оболонка не повинна перешкодити зйомці.

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.