Сьогодні навіть найпрогресивніші та інтелектуальні роботи мають дуже обмежене обличчя.

Компанія Furhat Robotics розробила технологію, яка дозволяє машинам отримати схожу з людської міміку і обійти наявні обмеження механічних осіб. Тепер роботи стали на крок ближче до реальних людей. Інженери запропонували використовувати проекційні технології та сучасні алгоритми, щоб реалістично накладати особа на рухому основу у формі людської голови. За допомогою камери і робиться міміка робота. За допомогою камери голова може рухатися в трьох площинах і зберігати зоровий контакт, не втрачаючи свого обличчя.

Так, до ідеальної міміці ще далеко, але і це на краще, адже схожі з людьми роботи здаються дуже страшними для багатьох людей.

Furhat Robotics поки не планують займатися версіями для звичайних користувачів, компанія концентрується на корпоративних клієнтах. Як кажуть у фірмі, її розробкою вже цікавляться такі гіганти, як Disney, Merck і Honda. Завдяки роботам може змінитися індустрія кіно, ігор і розважальних парків і центрів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.