Компанія Mozilla презентувала 2 нові можливості браузера Firefox. Зараз вони доступні для користувачів у тестовому режимі, і незабаром стануть доступніми для обічніх користувачів. Серед найцікавішого варто відзначити нові можливості:

1. Розширення під назвою Price Wise. Дозволяє автоматично відстежувати ціни на товари в інтернет-магазинах. Мова йде про 5 найбільших рітейлерів США – Amazon, Best Buy, eBay, Home Depot і Walmart. Це допоможе придбати бажаний товар за мінімальною ціною на ринку. Досить корисний додаток.

2. Розширення Email Tabs - для швидшої відправки посилань по електронній пошті. Сервіс дозволяє відправити поштою одну або кілька посилань на вкладки в браузері, а також контент з них. Це дозволить позбутися від зайвих рухів і натискань на кнопки, а також спростить відправку листа в цілому.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.