Steam виплатила російській фахівця з кібер-безпеки 20 000 доларів за виявлення помилки в магазині відеоігор, яка дозволяла людям безкоштовно скачувати будь-яку гру. З її допомогою абсолютно кожен користувач найбільшого ігрового магазину міг придбати будь-яку гру за безкоштовно.

Дослідник комп'ютерної безпеки Артем Московський виявив баг в порталі Steam для розробників ігор, який дозволяв невідомим шахраям генерувати ліцензійні ключі без оплати.

Варто відзначити, що багато компаній винагороджують людей, які в приватному порядку знаходять дірки і проблеми безпеки, та надають відомості про них власникам для усунення, а не діляться інформацією в інтернеті. Якби Артем не повідомив про помилку, виробники ігор могли втратити мільйони доларів, так як помилка дозволяла генерувати тисячі ключів для безкоштовного входу в гру. Їх могли продати на чорному ринку, що завдало б шкоди компаніям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.