Компанія Xiaomi в рамках фірмової краудфандингової майданчики Youpin випустила дизайнерський шкіряний диван. На диво, в нього не напхали різну електроніку, і він тільки виконує своє призначення. Хоча, від підігріву ніхто б не відмовився. Новий меблевий виріб китайського виробника отримало назву Zi Yang Leather Sofa і буде випускатися дочірнім підприємством Yanzi Home (Tianjin) Co., Ltd. ексклюзивно для ринку Китаю. Хоча, цілком можливо, що якщо цей диван завоює серця шанувальників, він з'явиться і за межами Азії.

Zi Yang Leather Sofa не даремно називається дизайнерським, продукт вже виграв дві премії в галузі дизайну — iF Design Award і Good Design. Диван виготовлений з американської коров'ячої шкіри (шар має товщину 1,3-1,5 мм), яка володіє такими перевагами, як міцність і м'якість. До того ж, натуральна шкіра набагато краще переживає подряпини і потрапляння вологи, ніж кожзамы. Xiaomi обіцяє високу повітропроникність, за рахунок чого взимку на Zi Yang Leather Sofa не буде занадто жарко або холодно. Сам виробник дає гарантію на 10 років, чого більш ніж достатньо для дивана за приємну ціну.

Zi Yang Leather Sofa представлений в коричневому і помаранчевому кольорах і доступний в декількох комплектаціях: з одномісним, двомісної і тримісній конструкцією. Ціна залежить від комплектації, і варіюється від 200 до 450 доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.