Компанія Huawei працює над створенням власного голосового помічника. Компанія впевнена, що створить конкурента продукції Google, Amazon і Apple. У Китаї Huawei має власного голосового помічника під назвою Xiaoyi, який працює в “розумної” колонці Al Cube і смартфонах компанії-виробника. Але підкреслюється, що він працює тільки на китайському ринку, а перепрошивати його і змінювати озвучку для продажу на ринку по всьому світу немає сенсу. Схоже, куди простіше випустити покращену версію помічника.

Тепер місцевий технологічний гігант працює над голосовим помічником такого типу, який зміг би працювати і за межами Китаю.

Представники Huawei дали зрозуміти, що поки що і надалі будуть продовжувати співпрацювати з Amazon і Google. Таким чином їх продукція отримає більше функцій, і після закінчення розробки свого власного продукту, компанія зможе просувати вже власного асистента.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.