Аналітики повідомляють, що смартфон Samsung Galaxy Note 10 отримає величезний 6,66-дюймовий Super AMOLED екран, але не простий, а буквально унікальний. Такого дисплея ще не було на ринку смартфонів.

Південнокорейський бренд порахував, що Quad HD вже недостатньо, тому він вирішив встановити в новий флагман матрицю з роздільною здатністю 4K UHD. Апаратною основою телефону Galaxy Note 10 від компанії Samsung стане потужний процесор Exynos 9820, однак такий чіп буде використовуватися у версії для Росії і Європи, тоді як модель для США і Китаю отримає чіпсет Snapdragon 8150 з підтримкою мережі 5G. До речі, оперативної пам'яті буде явно більше 8гб, а внутрішнього сховища вистачить для інформації на 1Тб.

Не зовсім зрозуміло, для чого в смартфоні потрібен такий великий екран, адже це вже навіть не мобільний пристрій, а повноцінний міні-комп'ютер, тим більше що в Samsung Galaxy Note 10 стилус S Pen. Така діагональ більше підходить для планшетів, а не для смартфонів. Але якість екрану дозволить розглянути всю картинку у найменших деталях. Навіть деякі телевізори і ноутбуки не здатні похвалитися такою якістю зображення. До речі, девайс буде продаватися від 1100 доларів, а випуск заплановано на серпень 2019 року.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.