NASA проведе велику перевірку в компаніях Boeing і SpaceX через відеоролик, на якому підприємець Ілон Маск п'є віскі і курить марихуану.

Про це повідомляє газета The Washington Post.

Співробітники космічного агентства мають намір простежити, як в корпораціях організований робочий процес і чи дотримуються правила безпеки.

Нагадаємо, на початку вересня Ілон Маск виступив в прямому ефірі популярного американського подкасту The Joe Rogan Experience. Він обговорював технології, бізнес і суспільство, вживаючи перед камерою алкоголь і марихуану.

Поведінка підприємця викликало у керівництва NASA підозри щодо поведінки інших співробітників SpaceX, яку Маск очолює. Видання The Washington Post стверджує, що компанію Boeing вирішили перевірити "заодно".

Зазначимо, що корпорації SpaceX і Boeing - конкуренти, обидві компанії виграли конкурс NASA на доставку астронавтів до Міжнародної космічної станції. Представник NASA Вільям Герстенмайер підкреслив, що люди повинні бути впевнені в безпеці ракет, які запускаються в космос.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, мільярдер Ілон Маск курив марихуану в процесі бесіди з американським коміком і телеведучим Джо Роганом. Після цього генеральний директор Tesla випив віскі з льодом, зазначивши, що алкоголь є наркотиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, публічні заяви засновника Tesla Ілона Маска призвели до відкриття двох кримінальних проваджень стосовно компанії.

Також Знай.ua писав, Ілон Маск розповів в Twitter, що його компанія The Boring Company почала будувати сторожову вежу в Лос-Анджелесі. У зв'язку з цим у компанії з'явилося вакантне місце "лицаря".