Відомий інсайдер Ice Universe виявив в китайській соціальній мережі Weibo підбірку фотографій захисних стекол для флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10. Таким чином ми дізнаємося, як буде виглядати новий смартфон від Samsung.

Раніше передбачалося, що Galaxy S10 отримає новий екран Infinity-O з точковим вирізом під фронтальну камеру, адже деякі смартфони корейської корпорації вже отримали таку фішку. Нові фото не спростовують даний слух, оскільки захисне скло може закривати і саму камеру. Рамки навколо екрану помітно менше, ніж у Galaxy S8 або S9, причому дизайн трохи асиметричний і нижня кромка товщі верхньої. Судячи з усього, девайс отримає рівний цілісний екран без заворотів на бічну панель.

Також помітний виріз під динамік в рамці, причому він зміщений до самої кромки і дуже тонкий. Таким чином компанія хотіла максимально збільшити дисплей флагмана, а всі необхідні компоненти зрушити до країв. З цього можна зробити висновок, що вбудований прямо в екран, динамік, а така технологія теж розроблена Samsung, у флагмані в наступному році поки не буде реалізований.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Про ціну девайс поки не відомо, а ось анонс буде в лютому 2019 року.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.