Нещодавно Samsung показала прототип свого гнучкого смартфона, і навіть назвала дату його виходу. Аналогічний пристрій від Huawei з'явилося в мережі, і його ціну назвала сама корпорація виробник. Тепер в інтернеті опублікували зображення гнучкого телефону, яким може виявитися Xiaomi Mi Mix Flex. Не дивно, адже гнучкі смартфони приковують до себе увагу. Набагато зручніше скласти планшет, і користуватися ним як смартфоном з двома екранами, ніж зі звичайним девайсом.

Згідно з витоками, смартфон отримає великий дисплей, діагоналлю 7,8 дюйма. Його можна буде складати в 4-дюймовий пристрій. Так, досить зручна функція. Безсумнівно, компанія здивує світ ціною на девайс адже в більшості випадків це одні з найдешевших апаратів на ринку.

Буде працювати пристрій на ще не представленому топовому процесорі Snapdragon 8150 в парі з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Так, це той самий топовий чіпсет, який здатний обійти навіть хвалений A12 від Apple. Ціна за Mi Mix Flex, за чутками, буде чималою – 8999 юанів (це 1300 доларів або 36 400 гривень). Однак, Samsung за свою версію гнучкого смартфона вимагає близько 1700 доларів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.