В кінці минулого місяця компанія Google розповіла про те, якими версіями операційної системи Android користуються власники смартфонів. Як з'ясувалося, в 21.5% девайсів встановлена ОС Android Oreo (8.0 або 8.1); у 28.2% — Android Nougat (7.0 або 7.1); в 21.3% — Android 6.0 Marshmallow. Так, це означає, що актуальна версія поки нікому не потрібна, або ж виробники смартфонів поки не готові встановити на всі актуальні смартфони саму нову версію.

Частка Android 9.0 Pie не дотягувала до 0.1%. Незважаючи на це, американська компанія вже тестує Android Q, який прийде на заміну невдалого Android. Про це стало відомо завдяки бенчмарку Geekbench 4, в якому вчора тест на продуктивність пройшов недавно анонсований флагман Google Pixel 3 XL.

Результат смартфона в однопоточному і багатопотоковому режимах склав 2404 і 8510 пунктів відповідно. Очікується, що компанія Google представить нову версію операційної системи Android Q, влітку наступного року. Нам залишається лише чекати появи нових чуток, адже нова версія повинна привнести купу нових функцій і можливості, при гарній оптимізації.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.