Американська компанія створила молоко під назвою Perfect Day. По суті, це звичайне молоко, однак замість корів використовують 3D-принтер.

Стартап нещодавно уклав договір про співпрацю з Archer Daniels Midland (ADM), глобальним виробником сільськогосподарської продукції і продуктів харчування. Судячи з усього, це повністю безпечне молоко, і навіть безпечніше деяких виробників, чию продукцію ми бачимо щодня на прилавках.

Відміну молока Perfect Day від інших альтернативних видів молока — у тому, що казеїн і сироватковий білок в його складі ідентичні за своєю молекулярною структурою білків коров'ячого молока. З допомогою використання ДНК корови і маніпуляцій з 3D-принтером це стало можливим.

Молоко Perfect Day підходить веганам, не містить лактози, гормонів, антибіотиків і холестерину, багате білком, зберігається довше традиційного молока і при цьому дійсно нагадує його за смаком. Будемо сподіватися, що цей продукт незабаром з'явиться і на наших прилавках.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.