Компанія Vivo продала найбільшу кількість смартфонів у Китаї в третьому кварталі 2018 року і обігнала OPPO. На диво, порівняно новачок на ринку смартфонів зумів захопити амбітний ринок.

Vivo зареєструвала річне зростання на 2% і продала 21,6 млн. одиниць з часткою ринку 19,9%.

У той же час колишній лідер, компанія OPPO, посіла 2 місце з різким падінням зростання в річному вираженні - на 11%. Незважаючи на раптове падіння, бренду все ж таки вдалося продати 21,4 мільйона смартфонів з часткою ринку 19,7%.

Інші компанії, які займаються виробництвом смартфонів отримали набагато меншу виручку. Цілком очевидно, що Vivo зуміла здивувати користувачів порівняно потужними смартфонами за доступною ціною.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Тим не менше, більшість брендів стали жертвами колосального спаду через зниження глобальних поставок смартфонів. Хоча, величезні зусилля Huawei і Honor дозволили їм зареєструвати велике зростання у порівнянні з минулим роком. Приміром, навіть Apple залишилася незадоволеною виручкою, адже їх продажу дорогих iPhone впали. Можливо, яблучна корпорація зуміє знизити ціну на новинки.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.