Китайський гігант Xiaomi випустив черговий партнерський продукт. На цей раз ним став мініатюрний фен для волосся Yueli Mini Hair Dryer. Так, він дійсно дуже маленький. Навіть не віриться, що він здатний сушити волосся.

Xiaomi Yueli Mini Hair Dryer має довжину 153 мм і вага 340 грамів. Всередині — моторчик японського виробництва, який дуже тихо працює, при цьому видає потужний потік повітря і не псує волосся сухим повітрям. Є вбудований захист від перегріву, фен автоматично відключається, якщо його температура перевищує допустимі норми. Тепер не варто турбуватися за надійність складання вашого фена. Новий гаджет для сушіння волосся отримав ручку, що складається і в складеному стані не перевищує за розмірами сучасні смартфони. Компактність є очевидним плюсом.

Компактний фен для волосся Xiaomi Yueli Mini Hair Dryer вже продається на території Китаю за ціною 14 доларів США (близько 400 гривень). З'явиться цей продукт на світовому ринку поки невідомо.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.