Розповідаючи про своїх останніх флагманських чіпах, Huawei незмінно акцентує увагу на штучному інтелекті, який робить смартфон розумніший. Завдяки швидкому навчанню, а також топовому чіпсету Kirin 980, смартфони з ним на борту вміють ідентифікувати сцени та об'єкти для автоматичної настройки камери. Саме щоб здивувати користувачів, китайська компанія приготувала кілька незвичайних експериментів.

Huawei взяла флагман Honor Magic 2 і підключила його до автомобіля, перетворивши його в самохідний транспортний засіб. У результаті авто зміг проїхати певну відстань, а мобільник взяв на себе функції автопілота. Причому на смартфоні не було важелів управління, а основне завдання управління виконував сам смартфон, якому подарували нейромережа. Сам експеримент проводився на закритій території, щоб не наражати на небезпеку оточуючих. Звичайно, мова не йде про те, що телефони будуть застосовуватися як автопілот, однак, це непогана демонстрація можливостей топового смартфона.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.